KKTC Derneğimiz 19. Şampiyonluğu Kutladı

KKTC Fenerbahçe Derneği yönetici ve üyeleri şampiyonluğumuzu muhteşem bir balo ile Lefkoşa Golden Tulip Otel’de kutladı.

Yöneticilerimizin katıldığı gecede dernek üyeleri Başkanımız Aziz Yıldırım imzalı forma ile futbolcularımızın imzalamış olduğu iki adet formayı derneğe katkı sağlamak amacıyla açık artırmayla satışa çıkardı.

Açık artırma sonunda Başkanımızın imzalı formasını Kıbrıslı iş adamı Mustafa Ahmet Raşit, futbolcularımızın imzalı formasını da yine Kıbrıslı iş adamı Engin Yeşilada sahip oldu.

Dernek başkanı Erçin Çoban da gecede yaptığı konuşmada ” Fenerbahçe kulübü ve camiası Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Biz de Kıbrıslı Fenerbahçeliler olarak kulübümüzle gurur duyuyoruz” dedi.

Baloya katılan Fenerbahçe yöneticilerine ve destek sağlayan sponsorlara plaketler verildi. Ayrıca Fenerbahçe marşları ve havai fişek gösterileri eşliğinde şampiyonluk pastası kesildi. Gece şampiyonluk şarkıları ile son buldu







































Exit mobile version