CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Erkekler Voleybol Takımımız Paris Volley ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçta setlerde 2-0 geriye düşen Takımımız oyundan kopmadı ve karşılaşmayı 3-2 kazandı. Grubunda ikinci galibiyetini kazanan Ekibimiz bu galibiyetle 4 puana yükseldi. Karşılaşmanın setleri 23-25, 23-25, 25-22, 25-22, 16-14 sonuçlandı.Maçı Asbaşkanlarımızdan Hakan Dinçay da izledi.
Mücadeleye Arslan Ekşi, Wout Wijsmans, İvan Miljkovic, Serkan Kılıç, Milos Nikic ve Kemal Kayhan altısıyla başlayan Takımımız 24 dakika süren ilk sette konuk ekibin etkili oyununa karşılık veremeyince seti 23-25 geride tamamladı.
İkinci sette ilk teknik molaya 8-7 önde giden ekibimiz harika bir savunma yaparak rakip takımın mola almasına sebep oldu. Farkı 4 sayıya kadar kadar çıkaran ekibimiz bloklarda etkisiz kalınca Daniel Castellani ilk mola hakkını kullanarak oyuna müdahale etti ve ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. 18-18’de eşitliğin sağlandığı maçta 23-24’e kadar Fransa temsilcisinin öne geçmesine izin vermeyen Takımımız oyunun bu dakikasında mola aldı. Mola dönüşü etkili olamayan ekibimiz ilk sette olduğu gibi ikinci sette de 23-25 geride kaldı.
Miljkovic’in sayısıyla başlayan üçüncü sette ilk teknik molaya önde giden taraf 6-8 ile konuk ekip Paris Volley oldu. Mola dönüşü farkı 1 sayıya indiren Takımımız 9-9’da eşitliği yakaladı. Oyunun devamında 11-14 ile 3 sayı geriye düşen ekibimiz ilk mola hakkını kullandı. Mola dönüşü farkı kapatamayan Takımımız ikinci teknik molaya 13-16 geride gitti. Teknik mola sonrası farkı Nikic’in sayılarıyla 1’e indiren ekibimiz Kemal Kayhan’la 16-16’da beraberliği yakaladı ve konuk ekip molaya almak zorunda kaldı. 19-19’da tekrar eşitliği yakalayan Erkek Voleybol Takımımız 20-19 öne geçince Fransa temsilcisi son mola hakkını kullandı. Skor avantajını iyi kullanan Takımımız 3-0’lık seriyle 23-20 öne geçmeyi başardı ve seti de 25-20 kazandı.
Dördüncü sete 4 sayılık seriyle başlayan Takımımız ilk teknik molaya 8-5 önde gitti. Skor üstünlüğünü elinden bırakmayan ekibimiz iyi oyunuyla ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi. Mola dönüşü oyuna ağırlığını koyan rakip takım farkı 24-22 ile farkı 2 sayıya indirsede etkili servisler ve başarılı bloklarla Takımımız seti 25-22 önde bitirdi.
Son sete iyi başlayan taraf rakip takım Paris Volley oldu. Saha değişimine 4-8 geride giden Takımımız oyuna sonradan ağırlığını koydu ve farkı 1 sayıya indirerek skoru 12-13 yaptı. Kemal’in etkili servisiyle 13-13 eşitliği yakalayan ekibimiz seti 16-14 bitirdi ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.