Karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Dinçay da izledi.
Takımımız maça Levi Alves Cabral, Selçuk Keskin, İzzet Ünver, Sabit Karaağaç, Metin Toy, Alen Pajenk ilk altısı ve libero Mehmet Özbek ile başladı. Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette ilk teknik mola 4-8 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Setin devamında skor üstünlüğünü eline geçiremeyen ekibimiz ilk seti 20-25 kaybetti: 0-1.
İkinci sette ise ilk teknik mola 5-8 rakibin üstünlüğüyle geçildi. Mola sonrası oyuna ağırlığını koyan ekibimiz, ikinci teknik molayı ise 16-14 önde geçti. 16-16’da eşitlenen mücadelede karşılıklı sayılarla devam etti. 23-23’te tekrar eşitlenen zorlu karşılaşmada basit hataların önüne geçemeyen ekibimiz seti 23-25 kaybetti: 0-2.
Karşılaşmanın üçüncü setinde de karşılıklı sayılar görüldü. İlk teknik molası İnegöl Belediyesi’nin 7-8 üstünlüğüyle geçilen maçta 9-9’da eşitlik sağlandı. Rakibin 2 sayılık seriyle farkı 2 sayıya çıkardığı mücadelede farkı kapatamayan Takımımız ikinci teknik molaya da 13-16 geride girdi. Mücadelenin kalan bölümünde de etkili bir performans sergileyemeyen Takımımız seti 20-25, maçı da 3-0 kaybetti.
Salon: Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu
