Önümüzde kupaya kadar yapacağımız 3 maç kaldı

Real Madrid zaferinin ardından Fenerbahçe TV’ye konuşan Asbaşkanlarımızdan Ozan Balaban, bu akşam sadece bir maç kazandığımızı ifade etti ve “Önümüzde kupaya kadar yapacağımız 3 maç kaldı” dedi. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek olan Kadınlar Euroleague Final Four için de parantez açan Balaban, taraftarlarımıza çağrıda bulundu.

Özellikle taraftarlarımızın desteğine dikkat çeken Balaban, “Bu taraftar müthiş. Çocuklar da ortaya yüreklerini koydular. Real Madrid gibi bir takıma bu kadar fark atmak… Ezdik yani. Bugün sadece bir maç kazandık. O yüzden maç maç gideceğiz. Önümüzde kupaya kadar yapacağımız 3 maç kaldı. Özellikle taraftarlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın yarı finalde Nadezhda Orenburg ile yapacağı maça taraftarlarımızı davet eden Ozan Balaban, “Taraftarlarımızdan rica ediyoruz, yarın Kadın Takımımızın maçı var. Desteklerini esirgemesinler, takımlarına güvensinler” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version