Fenerbahçe 3-2 İnegöl Belediyesi

Fenerbahçe 3-2 İnegöl Belediyesi 1
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, zorlu maçta Bursa temsilcisi İnegöl Belediyesi’ni 25-17, 22-25, 25-22, 25-27 ve 15-12 sonuçlanan setler sonunda 3-2 mağlup etti ve zirvedeki yerini korudu. Bu sonuçla ligdeki galibiyet serisini 13 maça çıkaran Ekibimiz, yenilmezlik serisini de 21 maça yükseltti.

Takımımızda Alen Sket 24 sayıyla maça damga vururken, Metin Toy ve Alen Pajenk de skorer oyunlarıyla galibiyette önemli rol oynadı. İnegöl Belediyesi’nde ise Niels Klapwijk, Dmitrii Bahov, Hüsaj Gazmend ve Görkem Sertel çift haneli rakamlara ulaşan isimler oldu.

Fenerbahçemiz, Efeler Ligi 19. hafta mücadelesinde İnegöl Belediyesi’ni konuk etti.  Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selim Kosif de izledi.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta 5-5’ten sonra vites yükselten Fenerbahçemiz, teknik molalara 8-5, 16-10 önde girerken; Sket ve Metin Toy’un skorer oyunuyla seti 25-17 kazandı.

İkinci sette ilk teknik molaya 6-8 konuk takımın üstünlüğüyle gidilirken, Sket ve İbrahim Emet’in bloklarıyla ikinci teknik molaya 16-15 önde giden Basic’in öğrencileri; setin sonunda oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı ve set 22-25 konuk takımın üstünlüğüyle tamamladı.

Üçüncü sette ilk teknik molaya 7-8 Bursa temsilcisinin üstünlüğüyle gidilirken, Sket’in sayısıyla skor üstünlüğünü ele alan Fenerbahçemiz, Pajenk ve Selçuk Keskin’in bloklarıyla skoru 14-12’ye getirdi. İkinci teknik molaya 16-15 önde giren Ekibimiz, Metin Toy ve Sket’in sayılarıyla seti de 25-22 aldı.

Dördüncü sette teknik molalara 8-7, 16-15 önde giren Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, son bölümde Dmitrii Bahov ve Hüsaj Gazmend’in sayılarına engel olamadı ve seti 25-27 geride tamamladı.

Tie break setine 3-0’lık seri ile giren konuk takım karşısında Pajenk’in sayısıyla seriyi sonlandıran Takımımız, Guillaume Quesque ve Metin Toy’un sayılarıyla da skoru 8-8’de eşitledi. Sket ile üstünlük kuran Ekibimiz, kaptan Selçuk’un bloğuyla skoru 13-10’a taşıdı.  Skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçemiz, seti 15-12, maçı da 3-2 kazandı.

Fenerbahçe: 3 – İnegöl Belediyesi 2

Salon: Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji

Hakemler: İlhami Şenyurt, Metin Korkut
Fenerbahçe: Quesque, Pajenk, Selçuk Keskin, Sket, İbrahim Emet, Metin Toy (Alperay Demirciler, Mehmet Özbek, Sabit Karaağaç, Oğulcan Yatgın)
İnegöl Belediyespor: Gökhan Çatal, Gazmend, İbrahim Başaran, Klapwijk, Bahov, Görkem Sertel (Beytullah Hatipoğlu, Özer Özger)
Setler: 25-17, 22-25, 25-22, 25-27, 15-12
Süre: 129 dakika (24, 25, 27, 33, 20)
Exit mobile version