Ayşe Cora 18 sayıyla maçın skoreri olurken, Tilbe Şenyürek de 15 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan bir diğer oyuncumuz oldu.
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız müsabakaya; Kelsey, Ayşe, Dabovic, Tilbe ve Kia beşiyle başladı. Maça hızlı başlayan Fenerbahçemiz, Ayşe Cora, Ana Dabovic ve Tilbe’nin basketleriyle ilk üç dakikada 11-2 öne geçti. 8-0’lık seri ile farkı eriten İzmir ekibi karşısında Ana Dabovic ile bu seriyi sonlandıran Potanın Kraliçeleri, çeyreğin sonunda tekrar vites yükseltti ve periyodu 22-18 önde tamamladı.
Soyunma odasından Tilbe ve Ayşe Cora’nın basketleriyle dönen Fenerbahçemiz, Ayşe Cora’nın skorer oyunuyla skoru 52-28’e taşıdı. (08:26) Rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, final periyoduna 66-42 üstün gitti.
Fırat Okul son çeyrekte genç oyuncularına da şans verdi. Merve Arı, Esra Ural ve Pelin Derya Bilgiç’in basketleriyle farkı koruyan Fenerbahçemiz, Tilbe ve Melisa Korkmaz’ın devre girmesiyle skor 86-58’e geldi. (01:53) Melisa’nın sayısı da maç sonucu belirledi. 87-61













