Başarılı milli kaleci Harun Tekin, Fenerbahçe formasının ve armasının kıymetini bileceğini ve takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti. Sportif Direktörümüz Damien Comolli de, Harun için övgü dolu sözler sarf etti.
Harun Tekin kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Sportif Direktörümüz Damien Comolli ile Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Harun Tekin: Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim
Öncelikle çok heyecanlı olduğunu ifade eden milli kaleci, “Heyecanlı ve gururluyum. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu formanın ve armanın kıymetini çok iyi bileceğim. Çok çalışacağım. Sahada elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.
Harun Tekin: Sorumluluklarımın bilincindeyim
Hedefleri ile ilgili de Harun Tekin, “Çok büyük bir kulübe geldim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Çok iyi kaleciler var. Volkan ağabey ile aramız çok iyi, Berke’yi de tanıyorum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Milli takımda da kaleyi almak istiyorum. Hedeflerim bunlar. Sahada olduğum sürece her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.
Harun Tekin: Çok başarılı olacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum
Taraftarlar içinse başarılı file bekçisi, “Burada çok büyük bir atmosfer ve çok büyük bir kitle var. Ben de çok heyecanlıyım. Çok başarılı ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.


















