Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında kapılarını, 15 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Fenerbahçe Koleji kampüsünde düzenlenecek törenle açıyor.
Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin de katılmasının beklendiği törende, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic konuşmacı olarak yer alacak.
Tarihi boyunca Türk gençlerine sporun her branşında hizmet veren Fenerbahçe Spor Kulübü, spora yaptığı hizmetlerle Türk sporundaki düzeyi Avrupa Birliği Standartlarına taşıdığı gibi; Fenerbahçe Eğitim Kurumları olarak da kurulduğu günden bu yana bütüncül eğitim anlayışı ile Anaokulundan-Anadolu Lisesi’ne kadar eğitimde yüksek kaliteyi hedeflemektedir.







