REKLAM
Fenerbahçe 16 ve 17 Yaş Altı Takımlarımız, Gelişim Ligleri’nin 5.haftasında Bahçeköy Orman Fakültesi Sahası’ında Sarıyer ile karşılaştı. İki ekibimizde rakiplerini 6-0’la geçti.Fenerbahçe 6-0 Sarıyer (U16)
İlk olarak sahaya 16 yaş altı takımları çıktı. Fenerbahçemiz 12, 26 ve 37. dakikalarda Yusuf’un kaydettiği gollerle ilk devreyi 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren ekibimiz, 69.dakika Özgür, 75.dakikada Mahsun ve 79. dakikada Faik’in golleriyle mücadeleden 6-0 galip ayrıldı.Ligde oynadığı 5. maçını da kazanan Fenerbahçe 16 Yaş Altı Takımımız, 15 puanla namağlup zirvede yer alıyor.
Fenerbahçe 6-0 Sarıyer (U17)Aynı sahada günün ikinci maçında Fenerbahçe 17 Yaş Altı Takımımız da rakibi Sarıyer’i 6-0 mağlup etti. İlk yarıyı 9 ve 23.dakikalarda Emre Sofuoğlu’nun golleriyle 2-0 önde kapatan ekibimiz, ikinci yarıda 4 gol buldu. 48.dakikada Hasan, 64.dakikada Yasin, 68.dakikada Atakan ve 80.dakikada Recep’in golleriyle sahadan 6-0 galip ayrılan Takımımız puanını 12’ye yükseltti.













