Tabutuna Fenerbahçe forması konuldu
Levent Camisi’nde öğle vakti düzenlenen cenaze töreninde, Alasya’nın eşi Jülide Atak, kızı Zeynep Alasya ve eski eşi Oya Mella taziyeleri kabul etti.
Cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP genel başkan yardımcıları Akif Hamzaçebi ve Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, HDP milletvekili adayı Celal Doğan’ın yanı sıra, Kadir İnanır, Tarık Akan, Melek Baykal, Edip Akbayram, Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, Metin Akpınar, Müjdat Gezen, Nuri Alço, Yonca Evcimik, Halit Kıvanç, Alişan, Çağla Şıkel, Kubat, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Nevra Serezli gibi isimler katıldı.
Bu arada, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in aralarında bulunduğu pek çok kişi cenazeye çelenk gönderdi.
Tabutuna Fenerbahçe forması konuldu
Fenerbahçe taraftarlığıyla bilinen Zeki Alasya’nın tabutu, Fenerbahçe formasıyla sarıldı.
Öte yandan Sarı-Lacivertli tribünlerin sevilen ismi Paşalı Birol da Alasya’nın tabutuna, üzerinde “Sevgili Zeki Alasya güle güle”, “Sevgili Zeki Ağabey seni unutmayacağız” yazılı pankartlar yerleştirdi.














