Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Pero Antic, Euroleague’de karşılaşacağımız Baskonia Vitoria Gasteiz maçı öncesi Resmi Sitemize açıklamalarda bulundu.
Açıklamasında deplasmanda kaybettikleri ilk maça dikkat çeken Zeljko Obradovic, “Hepimizin aklında Vitoria’daki ilk maçta olanlar var. Rakibimizin performansı ve bizim oyunumuz nedeniyle, bu karşılaşma en kötü maçımızdı. Bunu aklımızdan hiç çıkarmamalı ve kendi sahamızda gerçekten çok iyi bir karşılaşma oynamak için hazır olmalıyız” dedi.
Deneyimli oyuncumuz Pero Antic de, “Hepimiz Baskonia ile oynadığımız son karşılaşmada neler olduğunu hatırlıyoruz. Onları evinde çok kötü bir maç oynamıştık ve şimdi karşılık verme zamanı. Kalan mücadelelerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Euroleague’de en iyi dereceyi almak istiyoruz. Bu nedenle konsantre olmalı ve teknik ekibimizin taktiklerini en iyi şekilde uygulamalıyız. Taraftarlarımızın da desteğiyle iyi bir sonuç ve galibiyet almayı umuyoruz” diye konuştu.
9 Mart Perşembe günü 20:45’te Ülker Sports Arena’da oynanacak mücadele beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak.












