Fenerbahçemiz, İsviçre’nin Zürih ekibinde forma giyen 24 yaşındaki golcü futbolcu Michael Frey’i resmen kadrosuna kattığını açıkladı.
Kulübümüzün resmi yayın organından yapılan açıklama şu şekilde;
“Kulübümüz, İsviçre’nin FC Zürich takımında forma giyen 24 yaşındaki santrafor Michael Frey’i bonservisiyle birlikte kadromuza katmak üzere kulübüyle anlaşmaya varmıştır.
Oyuncunun İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından 4 yıllık sözleşme imzalanacaktır.”
GELİŞ SAATİ DE BELLİ OLDU
İsviçre’nin FC Zürich takımında forma giyen ve sarı lacivertli kulübümüzün kadrosuna kattığı 24 yaşındaki santrfor oyuncusu Michael Frey, saat 14:00’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na ulaşacak.
Fenerbahçemiz, daha önce oyuncunun kendisi ile anlaşma sağlarken, oyuncunun kulübü Zürich ile anlaşamamış ve Frey takımdan ayrılmak istediğini ısrarla dile getirdiği için kadro dışı bırakılmıştı.
FENERBAHÇEMİZ’İN İSTEDİĞİ MICHAEL FREY KİMDİR?
Kariyerine Young Boys altyapısında başlayan İsviçreli 1,89’luk forvet, 2014/15 yılında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Lille’e transfer oldu. Lille’de beklentilerin altında kalan oyuncu, önce Luzern’e kiralandı, 2016/17 yılında ise 500 bin euro bonservis bedeliyle Young Boys’a geri döndü. 1994 doğumlu forvet, geçen yaz ise 400 bin euro bedelle FC Zürich’in yolunu tuttu.
24 yaşındaki Frey, mavi-beyazlı ekibin formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 16 gol, 6 asistlik performans sergiledi.
Kulübümüzün, bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak üzere kulübü FC Zürich ile anlaştığı 24 yaşındaki santrafor Michael Frey İstanbul’a geldi.
Oyuncu, İstanbul’da sağlık kontrolünden geçecek.